Routebeschrijving - Amsterdam

Space to Create is gelegen aan de Prinsengracht, nummer 583. Aan de hand van de onderstaande routebeschrijving willen je reis naar Space to Create vegemakkelijken

Kom je met de trein?

Adres: Prinsengracht 583

Space to Create is gelegen aan de Prinsengracht in het centrum van Amsterdam. Het dichtstbijzijnde station is station Amsterdam Centraal. Vanaf het centraal station neem je tram 1 (Osdorp de Aker), 2 (Nieuw Sloten) of 5 (Amstelveen Binnenhof). Stap uit bij de halte Prinsengracht (Leidsestraat, 6 haltes). Vervolgens sla je rechtsaf de Prinsengracht in. Het Cristofori gebouw is aan je rechterhand.

In totaal duurt de route van het centraal station tot Space to Create +- 10 minuten.

Bekijk hier de route

1

Stap 1: Vanuit het station loop je richting het centrum. (Tip: spoor 1 ligt richting het centrum). Buiten het station bevinden zich de tram haltes. Neem tram 1 (Osdorp de Aker), 2 (Nieuw Sloten) of 5 (Amstelveen Binnenhof). 

2

Stap 2: Stap uit bij de halte Prinsengracht (Leidsestraat, 6 haltes). Vervolgens sla je rechtsaf de Prinsengracht op. Space to Create bevindt zich 100 meter verder.

3

Stap 3: Je bent aangekomen op Prinsengracht 583. Space to Create bevindt zich in het Cristofori gebouw. Bel aan Bij Space to Create en neem de lift naar de 3e verdieping.

Dit is onze ingang:

Kom je met de auto?

Adres: Prinsengracht 583

Helaas beschikken wij niet over eigen parkeerplaatsen. Parkeren op de grachten kan vanaf € 4,- per uur. Op loopafstand zijn wel diverse parkeergarages beschikbaar. De kosten hiervan bedragen ca. € 5 per uur. In de kaarten hiernaast vind je een overzicht van de parkeerzones, en een overzicht van de parkeergarages.

Kom je met de auto? Dan raden wij aan om van de P+R mogelijkheden in Amsterdam gebruik te maken. Je kan bij o.a. station Amsterdam Sloterdijk, het Olympisch Stadion en bij de Amsterdam Arena voor € 8,– per dag parkeren. Je krijgt voor dat bedrag dan ook gratis een ov-kaartje voor metro, trein of bus om van en naar het centrum van Amsterdam te reizen.

Kijk hier voor alle P+R mogelijkheden in Amsterdam

Dit is onze ingang:


Meer tips over parkeren in Amsterdam op PrettigParkeren.nl

Plan je route

Ben je van plan het openbaar vervoer te gebruiken?

In dat geval kan je de routeplanner van 9292 gebruiken. Geef je vertrek adres op en geef vervolgens aan hoelaat je wilt vertrekken of hoelaat je bij Space to Create wilt aankomen. 9292 brekent vervolgens de route voor je. 

Ben je van plan met de auto te komen?

In dat geval kan je het beste de routeplanner van Google Maps gebruiken. Geef in Google Maps aan waar vandaan je vertrekt en geef aan welk vervoersmiddel je gebruikt. Zo kan je ook een fietsroute of OV route berekenen. Voor parkeermogelijkheden kan je de kaarten hierboven gebruiken.

Contact

Utrecht

Catharijnesingel 46

3511GC

Amsterdam

Prinsengracht 583

1016HT